Михайло Саакашвілі, незавершений другий Майдан і Каньє Уест

10-13-2017

Михайло Саакашвілі, незавершений другий Майдан і Каньє Уест 433

Михайло Саакашвілі та інші опозиціонери закликають людей вийти під Верховну Раду у вівторок, 17 жовтня.

Для призову громадян до виходу на акцію позбавлений громадянства Саакашвілі запустив відеоролик, на якому він гуляє по Києву і читає текст про те, що “не можна віддавати Україну на поталу баригам”.

На думку Саакашвілі,  президент мусить “притягнути до відповідальності своє найближче оточення”, а також посадити “всіх крадіїв за ґрати”.

“Якщо ці вимоги українського народу не будуть виконані, залишиться лише одне – вимагати відставки президента”, – заявив Саакашвілі.

Промову Саакашвілі ілюструють кадри акцій протесту і сутичок з поліцейськими. Щоправда, ці кадри не мають відношення до України. У відеоролику присутні вирізки з кліпу Каньє Уеста на пісню No Church In The Wild.

Політолог Віктор Уколов, який співпрацює з адміністрацією президента, на своїй сторінці Facebook зазначив, що зміст агітаційного ролика Саакашвілі порушує закон “Про рекламу”, адже у ролику “засвітилися” обличчя кількох політиків, в т.ч. Олега Ляшка.

“Стаття 8 п.1 ч.8 прямо забороняє: “Вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім’я без письмової згоди цієї особи”. – написав Уколов.

Саакашвілі неодноразово наголошував на тому, що не збирається робити новий Майдан, адже, на його думку, справа другого Майдану, чи Революції гідності не завершена.

Читай також:

У Харкові пройде 11 Міжнародний рекламно-маркетинговий фестиваль Remarketing»
"2 листопада 2017 року у Premier Palace Hotel Kharkiv відбудеться XI Міжнародний рекламно-маркетинговий фестиваль Remarketing. Фестиваль Remarketing — це джерело нових ідей і ..."

Нью-Йоркська виноробня створила вино в честь твіту Трампа»
"Пляшка такого вина об’ємом 750 мл коштує $37. Воно виробляється з вирощеного в Каліфорнії винограду врожаю 2015 року. Його міць становить 15,3%. На етикетці зображений ..."

Метро Лос-Анджелеса випустило божевільні ролики з правилами поведінки в транспорті»
"У першому ролику Добрячок пояснює монстрові, що у вагоні метро не можна стояти посеред проходу і загороджувати його своїми речами. В іншому ролику супергероїня співає пісеньк..."

Китайський пасажир буде жити в аеропорту Гельсінкі для промо»
"Аеропорт Хельсінкі запросив китайського инфлюенсера Райана Чжу випробувати найдовшу пересадку в світі – він повинен буде провести в очікуванні свого рейсу цілий місяць,..."

У рубриці: Новини