Мама Ілона Маска знялася в рекламі деніму

2-14-2018

Мама Ілона Маска знялася в рекламі деніму 45d05561dee8a3e1bb003b5ce5e09122
Американська марка деніму DL1961 випустила нову рекламну кампанію. У зйомках взяли участь чотири моделі: 26-річна Емілі Ратаковски, 69-річна мама Ілона Маска Мей, 33-річна Елізабет Джагггер і 22-річна Патриція Маунфилд.

Мама Ілона Маска продемонструвала дива жіночності, показавши, що і у вельми поважному образі можна виглядати стильно і сміливо йти за модою!

Читай також:

KFC Канада обмінює біткоїни на бакет з куркою»
"Мережа фаст-фуд ресторанів пропонує канадцям бакет з куркою і фрі в обмін на криптовалюту, хоча в мережах бренд зізнається, що не розуміє, що це таке. «Ми не знаємо, що таке ..."

Netflix обдурив відвідувачів CES-2018 фейковим стендом»
"В цьому році на виставці споживчої електроніки в Лас-Вегасі відвідувачі, проходячи стенди Samsung і Sony, наштовхуються на жахливий стенд з «вирощеними в лабораторії» людьми...."

Віртуальна модель набрала півмільйона абонентів в Instagram»
"Судячи по знімках, модель Лив відвідує вечірки з друзями та виставки, засмагає на пляжі, ходить по магазинах і читає книги — словом, займається всім тим, чим може займатися б..."

Страхова компанія Geiko випустила Youtube-рекламу, яка перериває сама себе»
"Американська страхова компанія Geico запустила рекламну кампанію з преролл-роликів — відеореклами, яка показується користувачам під час перегляду інших роликів. В ході відео ..."

У рубриці: Новини