Що означає прізвисько Ходора з «Гри престолів»

7-6-2017

Що означає прізвисько Ходора з «Гри престолів» 50945e24d6dde94fe34a8b5321693776
Актор Крістіан Нэйрн, відомий по ролі конюха Ходора в «Грі престолів», знявся в рекламі KFC — він спародіював сцену з серіалу, яка пояснює його прізвисько.

За сюжетом, Нэйрн — касир. Він з тривогою очікує часу обіду, коли в ресторан вривається натовп голодних офісних працівників. Під напружену музику вони навперебій вимагають принести курячі крильця з картоплею (сһіскеп with fries). Як і в серіалі, Нэйрн втрачається і починає без зупинки повторювати одну і ту ж фразу сһіскеп with fries, яка перетворюється в сһіскеп with rice (KFC рекламує бокси з рисом), після чого один з відвідувачів забирає свій рисовий бокс.

В оригінальному епізоді персонаж Нэйрна гине, намагаючись захистити одного з головних героїв Брана Старка від білих ходоків. Він тримає двері, безупинно повторюючи фразу «Hold the door!» («Тримай двері!»), яку врешті-решт скорочує до Hodoor.

Читай також:

Британський Vogue підсилив команду запрошеними редакторами-знаменитостями»
"«Біблія моди» покликала супермоделей Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс, а також режисера Стіва Маккуїна на ролі запрошених редакторів і колишнього креативного директора Vogue Грейс ..."

IKEA знову здивувала»
"Компанія IKEA знову здивувала, створивши “найдовшу у світі шафу”. Усе це знаходиться на обох сторонах переходу в Головному вокзалі Штуттгарта. Плакати розташовані..."

Пишемо «будинок», «сім’я» в умі»
"За статистикою більшість рішень про створення чи розширення сім’ї приймаються з урахуванням житлового питання. Саме відсутність власного житла часто є головним бар̵..."

Пасажири Audi A8 зможуть робити масаж ніг»
"За словами представників марки, цей автомобіль стане найбільш технологічною машиною в історії компанії. У спинці переднього сидіння буде встановлено спеціальний відсік для ма..."

У рубриці: Новини