Халк зупинив трамвай в рамках PR-ходу музею мадам Тюссо

5-13-2018

Халк зупинив трамвай в рамках PR ходу музею мадам Тюссо 278a378779ff2fb3348df9c5b85bdd74

Музей мадам Тюссо разом з Blackpool Transport оголосили про відкриття виставки з супергероями Marvel з допомогою PR-ходу в рамках якого Халк зупинив трамвай навпаки Блекпульской вежі.

Халк зупинив трамвай в рамках PR ходу музею мадам Тюссо 7ecb0bf224eb3e8448a6ddbb45fdf914

Виставка відкриється 23 березня і складатиметься з чотирьох зон, включаючи інтерактивний досвід для відвідувачів. Натхненням для експозицій послужили оригінальні комікси, а також фільми.

 

The Hulk stopped traffic in Blackpool today – literally – as the iconic green superhero was seen apparently stopping a tram, causing dramatic scenes on the seafront. https://t.co/2d2PIftq6M pic.twitter.com/1k0T3gcRJC

— VisitBlackpool (@visitBlackpool) March 15, 2018

 

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Тюремно-поліцейська тематика в дизайні винної упаковки»
"Винна компанія The Prisoner перекладається як «в’язень». Вона розташована в знаменитій виноробної долині Напа в Каліфорнії. Підтримуючи тюремно-поліцейську тематику, не..."

У Лондоні розмістили зупинки, що виділяють запах їжі»
"Для цього агентство обладнало чотири лондонських зупинки з зображеннями страв, які виділяють приємні запахи готової їжі, повідомляє Campaign. Кампанія отримала назву «Smell m..."

У мережах спалахнув PR-скандал навколо відпустки Луценка»
"У Twitter користувачі обговорюють недавній відпочинок генерального прокурора України на Сейшельських островах, який, за його словами, був «без надмірностей». Саме ця фраза і ..."

BMW потролив Volkswagen за допомогою зовнішньої реклами»
"Бренди-конкуренти ніколи не втрачають можливості «вколоти» чи потролити свого конкурента. На цей раз на поле сарказму та троллінгу ступили найбільші автомобільні марки. Дилер..."

У рубриці: Новини