Audi намалювали в мультфільмі «Переодягнені шпигуни»

11-15-2018

Audi намалювали в мультфільмі «Переодягнені шпигуни» 5de6d09ec8d42e3ebfc4395ba0c90fcd
Мультфільм вийде в прокат у вересні наступного року і дасть глядачам уявлення про футуристичною машині німецького автобренда, пише MediaPost. Автомобіль обладнаний функцією автономного керування та іншими системами допомоги Audi.

Анімаційна модель RSQ e-tron допоможе створити асоціацію марки Audi з повністю електричними автомобілями, каже Джованні Perosino, віце-президент з маркетингових комунікацій Audi AG.

Автобренд продовжить співпрацювати з 20th Century Fox, щоб провести додатковий кастомный анімаційний контент в 2019 р.

За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Burger King рекламує доставку їжі з допомогою реальних знімків автомобільних аварій»
"У минулому році компанія використовувала знімки реальних пожеж для того, щоб просунути свої страви на грилі. Та реклама, нагадаємо, отримала Гран-Прі в Каннах. Вдалий хід вир..."

Jagermeister Ukraine разом з Havas Digital Kyiv запустили тематичне промо на Halloween»
"Основною платформою для digital-промо був обраний Instagram. А саме – Instagram Stories, які дають можливість бренду нативно інтегруватися в середовище користувачів. Користув..."

У Білорусі запустили похоронне бюро для великих ідей»
"Ритуальне бюро “Safe Choice” відкрило кришки трун для перших відвідувачів з рекламних агентств. Автором іронічного проекту є білоруське агентство Forte Grey в рам..."

Apple показав знаменитостей, яких MacBook надихнув на творчість»
"Компанія Apple випустила чорно-білий ролик, присвячений MacBook. У рекламі «Behind the Mac — Make Something Wonderful» зібрані фотографії творчих людей і знаменитостей, які п..."

У рубриці: Новини