Заздрість та інші вічні двигуни реклами

7-28-2017

Заздрість та інші вічні двигуни реклами 4de86dab13d6a5d19484ba3c1d5bcd73

Отже, про що ця книга – Заздрість та інші вічні двигуни реклами (рос. Зависть и другие вечные двигатели рекламы).

Бізнесмени часто незадоволені результатами реклами. У більшості випадків, проблема полягає не в каналах доставки реклами, а в її змісті, в те, які людські емоції вона зачіпає.

Подивіться на свої рекламні листівки. Перевірте оголошення в пресі. Перечитайте статті на сайті. На які емоційні кнопки клієнтів ви натискаєте? Якщо такі відсутні, то у ваших маркетингових послань є потенціал для подальшого зростання. Якщо ваша реклама емоційно “заморожена” – ця книга принесе чималу користь.

На сотнях прикладів (з практики b2c і b2b ринків) автор розбирає сім найбільш потужних емоційних пружин, які спонукають людину до дій. Це заздрість, цікавість, страх, любов, жадібність, марнославство і почуття провини.

Якщо ви побудуєте рекламу, використовуючи лише одну з цих емоцій, задіюєте всього одну “гарячу кнопку” клієнтів, то ваші оголошення, банери, веб-сайти, комерційні пропозиції стануть істотно спортивний і мускулистий і прибутковіше.

Читай також:

Управління для тих, хто не любить керувати»
"Професійний успіх найчастіше означає, що рано чи пізно ви стаєте менеджером. Ви починаєте менше займатися своєю улюбленою справою і більше часу присвячуєте планування, мотива..."

Секрети укладання угод»
"Книга забезпечить Вам саме близьке знайомство з передовими і ефективними методами збуту. Американці прозвали її “Біблією №1 для продавців”, вважаючи, що в ній зна..."

Писати легко. Як писати тексти, не чекаючи натхнення»
"Чи доводилося вам коли-небудь сидіти перед порожнім аркушем паперу, болісно очікуючи натхнення? Або вирішувати, як перетворити річний звіт в захоплюючу статтю? А може, ви дос..."

Уроки Ікара»
"У цій книзі все грунтується на одному простому твердженні: наш шлях – бути людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в ..."

У рубриці: Книги