Управління для тих, хто не любить керувати

7-28-2017

Управління для тих, хто не любить керувати 989701979257396ae54e7a0b42a0187a
Професійний успіх найчастіше означає, що рано чи пізно ви стаєте менеджером. Ви починаєте менше займатися своєю улюбленою справою і більше часу присвячуєте планування, мотивації і спілкування з підлеглими. Проблема в тому, що вас ніхто не попереджав, що потрібно буде розбиратися з образами, конфліктами та відмінностями в темпераментах співробітників. При цьому плани завжди ростуть, а терміни – скорочуються. Не дуже радісна картина, вірно?

ДевораЗак – експерт з лідерства та особистому розвитку і автор бестселера “Нетворкінг для інтровертів” знає, як виправити становище. Вона проведе вас крізь низку потенційно складних ситуацій і покаже, як виробити ваш особистий, індивідуальний стиль управління. Її яскравий стиль, численні приклади і корисні вправи зроблять цю книжку настільним керівництвом для тих менеджерів, хто хоче знову полюбити свою роботу.

Читай також:

Секрети укладання угод»
"Книга забезпечить Вам саме близьке знайомство з передовими і ефективними методами збуту. Американці прозвали її “Біблією №1 для продавців”, вважаючи, що в ній зна..."

Писати легко. Як писати тексти, не чекаючи натхнення»
"Чи доводилося вам коли-небудь сидіти перед порожнім аркушем паперу, болісно очікуючи натхнення? Або вирішувати, як перетворити річний звіт в захоплюючу статтю? А може, ви дос..."

Уроки Ікара»
"У цій книзі все грунтується на одному простому твердженні: наш шлях – бути людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в ..."

Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології»
"Які процеси в мозку змушують нас вибирати конкретний продукт з ряду подібних? Чому одна реклама стає ефективною в усьому світі, а інша, не менш масштабна, не працює? Сучасні ..."

У рубриці: Книги