Serviceplan створив фільм про тест-драйв BMW наосліп

12-5-2018

Serviceplan створив фільм про тест драйв BMW наосліп 42a9579a3843046baa6a5d001bddeb88

Тест-драйв проходив в аеропорту Бернського Оберланда. Майкл Фер, практично сліпий, людина, яка ніколи раніше не сідала за кермо автомобіля, розігнав BMW 8-Series Coupe до 180 км/год. Це незвичайна подорож була перетворена у фільм, в якому Майкл Фер описує свій перший досвід водіння.

Майкл народився на 95% сліпим, тому замолоду він шукав шлях самовираження в життя, використовуючи інші канали почуттів. Його неординарне сприйняття світу, в поєднанні з художнім баченням письменника, дозволило Майклу описати досвід водіння BMW 8-Series Coupe по-справжньому унікальним способом.

Прем’єра фільму режисера Марко Лутца (Shining Pictures Production Company) відбулася в Центрі продажів BMW Group Brand в Цюріху перед обраної аудиторією. Після показу фільму гості презентації вперше побачили новий купе BMW 8-Series Coupe.

Кампанія з анонсу BMW 8-Series Coupe розроблена і реалізована при співпраці BMW Group Switzerland і Serviceplan Suisse. Короткометражний фільм був показаний на 14-му Цюріхському кінофестивалі.

За матеріалами: http://sostav.ua

Читай також:

Шарлотта Генсбур знову стала обличчям Saint Laurent»
"Акторка Шарлотта Генсбур стала обличчям весняної колекції Saint Laurent. Модний дім представив чорно-білі кадри авторства Девіда Сімса, на яких актриса і співачка позує у шкі..."

Повне занурення»
"Бренд «Novita» розширив асортимент своєї продукції косметичних ватяних дисків і паличок запуском нової лінії засобів по догляду за шкірою обличчя Novita з anti-pollution ефек..."

Samsung показав, як важливо бути з близькими під час свят»
"Samsung вважає, що дуже важливо, щоб близькі та рідні, які знаходяться далеко під час свят, почували себе як вдома. З допомогою своїх пристроїв технологічний гігант допомагає..."

Собаки створили різдвяні светри завдяки бренду Cesar»
"Дарувати і отримувати подарунки — важлива частина Різдва. Однак наші вихованці позбавлені цієї радості. Виробник кормів для собак Cesar вирішив це виправити. Про це пише вида..."

У рубриці: Новини