Новий ролик Apple Music

7-4-2017

Новий ролик Apple Music 0ec450f0cd8f4e0230a6a956ed4ff3b3
Apple Music зняли новий рекламний ролик для своєї щомісячної підписки. У головній ролі – улюбленець публіки діджей і продюсер DJ Khaled і зірка фільмів “Кокаїн” і “Славні хлопці” Рей Ліотта. Хвилинна реклама починається з того, що Халед і Ліотта вибирають підходящу музику для бігу на доріжці. Поки Халед шукає підходящий трек на своєму смартфоні, Рей перебирає CD-диски і вставляє їх у свій старенький Walkman. Діджей здивовано вигукує: “CD-диски померли, чувак!”

У самому справі, в 2017 році диски – і правда трохи застарілий формат. Зате у Халеда з’являється можливість розповісти сусідові про спеціальну підписці від Apple Music всього за $9,99.

????New movie alert!! ???? Me and Ray Liotta star in a new @applemusic commercial as a follow up to last year’s nail salon classic! CD’s are going to be extinct soon!! My album #GRATEFUL is a collectors item!! Make sure you go to #AppleMusic to stream #GRATEFUL NOW! @applemusic ???? ????. @amandler @thelarryjackson thank you for directing this movie!

Публікація від DJ KHALED (@djkhaled) Чер 29 2017 в 5:00 PDT

Читай також:

Брокерський холдинг закликав вливатися в ряди багатіїв»
"Вона закликає не завидуючи багатіям, а самим стає багатим з E-Trade. В рамках кампанії випущені ролики, які демонструють повсякденне життя забезпечених людей: літак першого к..."

PR-волонтерство: Gres Todorchuk PR шукає соціальні проекти, яким потрібна допомога»
"Агентство згідно попрацювати 2 тижні безкоштовно, щоб потримати невеликі проекти, які не можуть дозволити собі найняти агентство. Піарники простягають руку допомоги будь-яког..."

Mondelez випустить Oreo зі смаком єдинорога»
"Акція під назвою #MyOreoCreation почалася в травні, і бренд розповідає про найбільш яскравих варіантах, запропонованих любителями печива, пише AdWeek. Так, гурмани запропонув..."

Jacobs та Havas Engage витворили ЩОСЬ під час Євробачення»
"Надихнувшись музикою та аромоксамитом, ми вирішили запросити на каву гостей не тільки душевно, але й мелодійно: так, як це може зробити Jacobs. Для цього ми згадали про чудов..."

У рубриці: Новини