Рекламу mcdonald’s звинуватили в підтримці незалежності Тайваню від Китаю

1-26-2019

Рекламу mcdonalds звинуватили в підтримці незалежності Тайваню від Китаю f6710e26424493da4a8614851a132255

Рекламу mcdonald’s звинуватили в підтримці незалежності Тайваню від Китаю.

Китайські користувачі мереж розкритикували mcdonald’s за рекламу МакМаффина з яйцем, яка начебто підтримувала незалежність Тайваню. У ролику дівчина ненароком впустила свій вхідний квиток по дорозі на іспити. І хоча ролик транслювався лише в Тайвані, китайські користувачі інтернету все одно його побачили і засмутилися. Деякі зажадали вибачень, а інші пригрозили бойкотом. Mcdonald’s у Тайвані видалив ролик, а mcdonald’s в Китаї приніс свої вибачення. Компанія зазначила, що продовжує підтримувати суверенність і територіальну цілісність Китаю. Mcdonald’s у Тайвані пояснив, що метою ролика було просунути Макмаффін і підняти моральний дух студентів. Зазначимо, що mcdonald’s в Тайвані і mcdonald’s в Китаї належать різним компаніям.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Storytelling замість tagline»
"Напередодні Нового року позначається накопичена втома і загальне бажання підвести підсумки трудових досягнень. Так, наприклад, у міжсезоння більше флайтів у великому місті на..."

Coca-Cola і UberEats допоможуть відсвяткувати Різдво на роботі»
"Виробник газованих напоїв Coca-Cola і сервіс з доставки їжі UberEats приготували спільну акцію до свят — «Відчуй Різдво, ніби ти вдома». Про це пише портал The Drum. Вона роз..."

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової»
"COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової. Компанія COMFY об’єдналася з благодійним фондом «Життєлюб» для реалізації творчого проекту – з..."

«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року»
"«Укрпошта» запустила wishlist-сервіс зі знижками до Нового року. До Дня Святого Миколая та Нового року компанія Укрпошта разом з IT-компанією D2 і Rozetka запустили онлайн-се..."

У рубриці: Новини