Персонаж Clash of Clans проник в реальний світ і створив статую в Нью-Йорку

8-22-2017

Персонаж Clash of Clans проник в реальний світ і створив статую в Нью Йорку 136870c3fdaf651a1e309d0bfd51a9e4

Фанати відеоігри Clash of Clans, нарешті, дізналися, що сталося з персонажем Будівельник. Центральний герой гри з’явився на відео, яке зібрало понад 50 млн переглядів на YouTube, де він втомився від людей, руйнують його будівлі, і поїхав у невідомому напрямку.

 

Проте в Брукліні з’явився ще один персонаж П. Е. К. К. А. (P. E. K. K. A.) з запискою від Будівельника. Статуя була створена агентством Barton F. Graf з сподручного матеріалу, який можна знайти в Нью-Йорку. У хід пішли дорожні конуси, капот таксі і LED вогні. Агентство також побудувала вежу Тесли, яка служить для підзарядки телефонів.

Персонаж Clash of Clans проник в реальний світ і створив статую в Нью Йорку aa07ef4bc07fecccdc57762cc05532e5

«Ніколи ще герой зі світу розваг – небудь фільму, гри або коміксів не приходив у світ, щоб зробити його кращим», – відзначили в агентстві. Нагадаємо, інша статуя від McCann New York стала фаворитом креативного фестивалю реклами в Каннах.

 

Персонаж Clash of Clans проник в реальний світ і створив статую в Нью Йорку d21f1972e0488ae9e5ed5b1cea9d24ad

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Milk Branding – все…»
"Агентство Milk Branding, засноване Дмитром Клищиком і Максимом Лесняком в 2000 році, припинило своє існування. “За 17 років ми реалізували сотні проектів, які запамR..."

Ребрендинг “Стожар” від Tabasco»
"Оскільки бренд «Стожар” – це марка з особливим характером, харизматичний і сміливий інноватор, то в агентстві вирішили зробити ставку на унікальність і сучасності. Зроб..."

M&C Saatchi змусили фанатів «Гри престолів» пробігти марафон»
"Канал Sky запросив фанатів серіалу і любителів бігу взяти участь у марафоні, одночасно переглянувши всі 60 епізодів серіалу. Забіг стартував у Римі і завершився в Замку Сфорц..."

В Eldorado вже і руки говорять»
"Коли в Ельдорадо такі знижки на смартфони, складно боротися з бажанням піти і, нарешті, взяти собі новий – краще, більше і потужніше. А коли боротися з бажанням особливо скла..."

У рубриці: Новини