PR-волонтерство: Gres Todorchuk PR шукає соціальні проекти, яким потрібна допомога

7-4-2017

Агентство згідно попрацювати 2 тижні безкоштовно, щоб потримати невеликі проекти, які не можуть дозволити собі найняти агентство. Піарники простягають руку допомоги будь-якого культурного, соціального, освітнього або благодійного проекту, яким необхідно допомогти з піар-просуванням, стратегією, презентацією або іншим завданням. Для цього необхідно заповнити анкету та надіслати презентацію проекту на info@grestodorchuk.com з темою «Я ваш проект!». Анкети приймаються до 10 ранку 10 липня. Агентство відбере ті проекти, які вважає перспективними, які мають амбіції змінити світ і розвивати Україну. Протягом першого тижня — 12-15 липня агентство проведе лекції та воркшопи для всіх проектів, які відбере. Другий тиждень — 17-22 липня буде присвячена індивідуальній роботі з проектами.

PR волонтерство: Gres Todorchuk PR шукає соціальні проекти, яким потрібна допомога %name

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Mondelez випустить Oreo зі смаком єдинорога»
"Акція під назвою #MyOreoCreation почалася в травні, і бренд розповідає про найбільш яскравих варіантах, запропонованих любителями печива, пише AdWeek. Так, гурмани запропонув..."

Jacobs та Havas Engage витворили ЩОСЬ під час Євробачення»
"Надихнувшись музикою та аромоксамитом, ми вирішили запросити на каву гостей не тільки душевно, але й мелодійно: так, як це може зробити Jacobs. Для цього ми згадали про чудов..."

Red Bull представив короткометражку про ходіння по стропі»
"Головний герой відео Террі Экомб (Terry Acomb) — один з піонерів слэклайна в Північній Америці — розповідає про те, що надихає його навчати новачків, і про сутність молодого ..."

Оголена модель представила нову форму шотландського клубу Ейр Юнайтед»
"Ініціатором такої акції стала компанія онлайн-ставок, яка вже багато сезонів фінансує команду. Спонсори впевнені, що така реклама допоможе просувати бренд Ейр Юнайтед, який п..."

У рубриці: Новини