Лого-«піксель» стане головним візуальним елементом Концепції розвитку ВДНГ

7-7-2017

Лого «піксель» стане головним візуальним елементом Концепції розвитку ВДНГ 10f89b84d9340899895b3e80a72355a5

Антон так пояснює свій задум: «Логотип являє собою “піксель”, що складається з чотирьох елементів – фірмових колон-плашок: 1 плашка – 10 років, 4 плашки – концепція розвитку на 40 років.

Зсув елементів пікселя вгору символізує динаміку / рух / розвиток. Кольорова градація світлого тону до насиченого, як знак певного впевненого майбутнього попереду.

Ідея пікселя – це поєднання високих технологій і фізичного сприйняття людським оком цілої картинки. Кожен окремий елемент – це ідеї, робота і зусилля організаторів, команди, керівництва ВДНГ. В цілому ж піксель символізує кінцевий результат, який бачать люди, відвідувачі ВДНГ».

Логотип стане офіційним лого/паттерном презентації Концепції змін ВДНГ на 40 років і з’явиться в комунікації розвитку ВДНГ. Призом у конкурсі є два квитка на будь-яку подію на території ВДНГ протягом року.

Всі роботи, надіслані на конкурс, можна переглянути за посиланням.

Керівництво Національного комплексу «Експоцентр України» ВДНГ оголосило конкурс на ситуативний лого/патерн для презентації Концепції розвитку ВДНГ на 40 років на минулого тижня. Сама ж презентація Концепції заплановано на другу половину липня.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

У США випустили віскі в золотому злитку»
"Це обмежена партія, а якій кожна пляшка пронумерована. Дизайн містить мідну монету, яку можна дістати і зберегти на удачу і багатство. Монети чеканяться вручну на найстарішом..."

Бородянський притулок піарить своїх цуценят»
"Десять собак розмістили свої резюме на рекрутинговому порталі HeadHunter, щоб довести: собаки не тільки кращі друзі, але й незамінні помічники. «Допоможу створити образ надій..."

Що означає прізвисько Ходора з «Гри престолів»»
"Актор Крістіан Нэйрн, відомий по ролі конюха Ходора в «Грі престолів», знявся в рекламі KFC — він спародіював сцену з серіалу, яка пояснює його прізвисько. За сюжетом, Нэйрн ..."

Британський Vogue підсилив команду запрошеними редакторами-знаменитостями»
"«Біблія моди» покликала супермоделей Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс, а також режисера Стіва Маккуїна на ролі запрошених редакторів і колишнього креативного директора Vogue Грейс ..."

У рубриці: Новини