Календар Pirelli-2018: на цей раз темношкірі

7-23-2017

Календар Pirelli 2018: на цей раз темношкірі 4e4d7c2d7dc83cff6de9b397d7f86945
Мотивом для створення календаря Pirelli-2018 стали казкові епізоди «Аліси в країні чудес». На цей раз фотографа Тіма Уолкера надихнули оригінальні ілюстрації до твору Люиса Керролла. Судячи з фотографій Instagram, які повинні увійти в календар майбутнього року, у них він побачив лише темношкірих моделей.

Обрану концепцію фотограф пояснив наступним чином: «У кожної дівчинки повинна бути своя казка». Відзначимо, що в якості моделей в календарі шанувальники Pirelli зможуть споглядати Наомі Кемпбелл, Вупі Голдберг, Адвоа Абоах, Люпиту Нионго, Альфа Діа, Шона Комбса та інших знаменитостей.

Раніше Pirelli вже випускав календарі з темношкірими моделями, в 1987 році, але ті фотографії сильно відрізнялися від останніх видань. В останні роки календар пішов від оголених і сексуальних образів, які можна було бачити в перших виданнях з 1964 року.

У 2017 році в календарі ми могли бачити природні образи таких знаменитостей як Ума Турман, Шарлотта Ремплінг і Джуліанна Мур. Ще роком раніше – студійні фото Йоко Оно, Таві Гевінсон і Емі Шумер.

За матеріалами http://www.sostav.ru

Читай також:

Китайці порівняли жінок з уживаними автомобілями Audi»
"Китайські креативщики в рекламі сайту б/у автомобілів Audi порівняли жінку з старим авто, чим викликали бурхливу реакцію користувачів і шквал звинувачень у сексизмі. Дія роли..."

Реклама Hyundai стала хітом на YouTube»
"Сюжет нового ролика Hyundai з рекламою моделі класу люкс Genesis G90 простий – водій змушений перевозити даму з собачкою, яка постійно намагається зіпсувати машину. Але..."

Нові талони на пальне від АЗК KLO»
"Мікротекст, люмінесцентна фарба, металізовані полоси, водяні знаки, елементи дизайну, що імітують гравюру та ірисний друк, індивідуальні номери…   Отже, нові талон..."

Чиказький музей природної історії залучає перехожих до власної PR-кампанії»
"Незабаром експонати Чиказького музею природної історії імені Філда розкажуть власні історії голосами жителів міста завдяки ініціативі від Leo Burnett. Агентство написало близ..."

У рубриці: Новини