Італійці створили іграшку, що захищає дітей від пасивного куріння

7-13-2017

Італійці створили іграшку, що захищає дітей від пасивного куріння 7e52eb8d44bff216ae9ba68ee1bb47ed
В Італії придумали незвичайний спосіб попереджати випадки пасивного куріння у дітей. Проект під назвою Ector запустили фармацевтична компанія Roche і італійське рекламне агентство Integer.

Компанія випустила м’яку іграшку у вигляді ведмедя, який реагує на тютюновий дим. Усередині іграшки розміщений детектор диму, який інтегрований з аудиодевайсом. Перебуваючи поруч з курцем, ведмідь починає кашляти. Це дозволяє попереджати батьків і дітей про потенційну загрозу, а також звертати увагу на проблему самих курців.

Перші 1000 примірників Ector були роздані в лікарні Італії, для проведення курсів допологової підготовки.

За оцінками World Health Organization, в Італії більше 50% дітей регулярно піддаються пасивному курінню, яке призводить до хронічних і серцево-судинним респіраторних захворювань.

За матеріалами http://www.sostav.ru/

Читай також:

Здавалося б, що спільного між лінивцем, дельфіном і мобільним користувачем»
"Новий тариф провайдера Go Binge пропонує використовувати без обмежень потокові сервіси Netflix, TVPlayer, Deezer або Soundcloud, не витрачаючи при цьому мобільні дані. Реклам..."

56-річна Джуліанна Мур знялася в рекламі нижньої білизни»
"Актриса стала обличчям нової преміальної колекції Florale, презентація якої відбудеться восени цього року. А поки шанувальникам Джуліанни доведеться задовольнятися лише одніє..."

Музей Сан-Франциско запустив СМС-бот, який спілкується з допомогою картин»
"Музей сучасного мистецтва Сан-Франциско запустив СМС-бот Send Me, який спілкується з допомогою картин. Все, що потрібно зробити, це відправити запит на номер 572-51. Повідомл..."

Білі ходоки “захопили” центр Лондона – піарять “Гру престолів”»
"Лідер групи переодягнених акторів – Король Ночі – їхав верхи. Білі ходоки були помічені, зокрема, в районі Тауерського мосту і біля Букінгемського палацу. На гримування кожно..."

У рубриці: Новини