Музей Сан-Франциско запустив СМС-бот, який спілкується з допомогою картин

7-12-2017

Музей Сан Франциско запустив СМС бот, який спілкується з допомогою картин ef67d7491e062f94017c35fc34935bba
Музей сучасного мистецтва Сан-Франциско запустив СМС-бот Send Me, який спілкується з допомогою картин. Все, що потрібно зробити, це відправити запит на номер 572-51. Повідомлення має містити фразу «send me» і ключове слово, яке позначає колір, настрій або емоцію.

Наприклад, при запиті «send me something blue» можна отримати роботу «Еропде (SE180)» Іва Кляйна. Бот використовує картини тільки з колекції музею: зараз у розпорядженні проекту Send Me близько 35 тисяч творів.

Читай також:

Білі ходоки “захопили” центр Лондона – піарять “Гру престолів”»
"Лідер групи переодягнених акторів – Король Ночі – їхав верхи. Білі ходоки були помічені, зокрема, в районі Тауерського мосту і біля Букінгемського палацу. На гримування кожно..."

JetBlue вже будують авіакаси для дітей»
"Надавши десяти дітям вибрати місце для сімейного відпочинку, вони отримали досить несподівані відповіді, які схоже залежать винятково від географічних пізнань малюків та їхні..."

“Львівське” вирішило знову “відкрити душу та серце”»
"Нова іміджева кампанія бренду буде презентована у вигляді декількох коротких історій, в сюжетах яких люди в різних життєвих ситуаціях відкриваються один одному, виявляють щир..."

Old Spice вивішив ощасливити не лише підлітків, але і їхніх матерів»
"У світі, де хлопчики вважають досить крутим те, що може схвалити мама, а мами купують тільки продукти, які подобаються їм самим, треба шукати підхід і до тих, і інших...."

У рубриці: Новини