Фінський острів став спонсором збірної України з хокею з м’ячем

7-7-2017

Фінський острів став спонсором збірної України з хокею з мячем 83fbf5df683bb3080a859bb513b66cae
Фінська комуна Бренді викупила місце під рекламу на формі збірної України з хокею з м’ячем.

“Коли ми приймали рішення виступити спонсорами української команди на чемпіонаті світу з хокею з м’ячем, ми сприймали це не стільки як маркетинг, а як пустощі.

Ми показали, що жителі Бренд – люди креативні і мають різноманітні інтереси. Хоча ми, звичайно, не будемо проти, якщо завдяки цій рекламі хто з українських підприємців захоче, наприклад, почати бізнес у нашій комуні”, – сказав мер Бренд Йон Шкоду.

Читай також:

Kinograf продовжує кампанію «Beer Point виставляється за БЕЗВИЗ»»
"У зв’язку з відміною віз в наших паспортах залишилися тисячі непотрібних діючих Шенгенов. Паб ” Beer Point дає їм другою життя. Потрібно всього лише прийти в паб,..."

Лого-«піксель» стане головним візуальним елементом Концепції розвитку ВДНГ»
"Антон так пояснює свій задум: «Логотип являє собою “піксель”, що складається з чотирьох елементів – фірмових колон-плашок: 1 плашка – 10 років, 4 плашки – концепц..."

У США випустили віскі в золотому злитку»
"Це обмежена партія, а якій кожна пляшка пронумерована. Дизайн містить мідну монету, яку можна дістати і зберегти на удачу і багатство. Монети чеканяться вручну на найстарішом..."

Бородянський притулок піарить своїх цуценят»
"Десять собак розмістили свої резюме на рекрутинговому порталі HeadHunter, щоб довести: собаки не тільки кращі друзі, але й незамінні помічники. «Допоможу створити образ надій..."

У рубриці: Новини