Ель Феннінг рекламує аромат Miu Miu на “поверхні Місяця”

1-26-2019

Ель Феннінг рекламує аромат Miu Miu на поверхні Місяця 820b4e32ed0d5bee98f8777de302dc24
Ель Феннінг стала обличчям бренду Miu Miu. Видання The Cut пише, що Twist — парфумерне втілення Феннінг: у нього такий же юний і витончений характер.

Twist створила Даніелла Андриер. В композицію увійшли ноти яблучного кольору, бобів тонка, кедра і речовини, яку називають “рожева амбра”, — парфумер каже, що вона пахне як палений цукор.

Аромат надійшов в продаж 15 січня. З нагоди прем’єри в інтернеті з’явилися кадри з рекламної кампанії, на яких Феннінг сидить на гігантському флаконі Twist, як на троні, а сам флакон слід на поверхні Місяця.
Ель Феннінг рекламує аромат Miu Miu на поверхні Місяця b100a98b9848bd84c12b8a8978ae77d6

Читай також:

Рекламу mcdonald’s звинуватили в підтримці незалежності Тайваню від Китаю»
"Рекламу mcdonald’s звинуватили в підтримці незалежності Тайваню від Китаю. Китайські користувачі мереж розкритикували mcdonald’s за рекламу МакМаффина з яйцем, як..."

Storytelling замість tagline»
"Напередодні Нового року позначається накопичена втома і загальне бажання підвести підсумки трудових досягнень. Так, наприклад, у міжсезоння більше флайтів у великому місті на..."

Coca-Cola і UberEats допоможуть відсвяткувати Різдво на роботі»
"Виробник газованих напоїв Coca-Cola і сервіс з доставки їжі UberEats приготували спільну акцію до свят — «Відчуй Різдво, ніби ти вдома». Про це пише портал The Drum. Вона роз..."

COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової»
"COMFY випустили черговий епізод серіалу «Міксер» з благодійною складової. Компанія COMFY об’єдналася з благодійним фондом «Життєлюб» для реалізації творчого проекту – з..."

У рубриці: Новини