Бізнесхак на кожен день

2-1-2019

Бізнесхак на кожен день aa757ac03cdde69097cd910430840192Понад 240 прийомів, трюків і технологій, що дозволяють заощадити час, гроші, сили або інші ресурси; зробити щось в бізнесі правильніше, простіше, швидше і економічніше. Автори книги Бізнесхак на кожен день (рос. Бизнесхак на каждый день) підготували “вижимку”, концентрат кращих практик і прийомів – з власного досвіду, сотень кращих ділових книг і статей. Крім того, найкориснішими бізнесхаками поділилися автори Міфу, читачі Ігоря Манна, друзі і колеги.Чи Знали ви про те, що інформацію з візиток можна моментально зчитувати за допомогою спеціального додатка? А про те, що короткий денний сон може підняти вашу продуктивність на 34%? Про те, як без (або майже без) вкладень розвивати своїх співробітників? Як в декілька разів швидше набирати електронні листи? Швидше і продуктивніше працювати з даними – великими і маленькими?

Читай також:

Більше грошей від вашого бізнесу. Партизанський маркетинг в дії»
"Якщо зростання прибутку вашої компанії сповільнилося, корисно перевірити, чи не втрачаєте ви якихось деталей: адже в маркетингу саме деталі важливіше всього. Звертаючи увагу ..."

Метод Сільви. Мистецтво торгівлі»
"Якщо ви займаєтеся продажем, ця книга принесе вам величезну користь. Адже продавець застосовує знаменитий метод Сільви – це людина з просунутим сприйняттям, розвиненою ..."

Технології маніпуляцій масами. Реклама, маркетинг, PR, GR. Когнітивний підхід. Кишенькова книга політтехнолога»
"XXI століття – це століття різних технологій, причому найбільш затребуваними виявляються конвергентні технології, що включають в себе нано-, біо-, інформаційні та когні..."

Вірусне відео. Секрети і технології»
"“Вірусний маркетинг” і “вірусне відео” – ці словосполучення міцно увійшли в наше життя. Вірусне відео сьогодні використовують виробники товарів ..."

У рубриці: Книги