Більше грошей від вашого бізнесу. Партизанський маркетинг в дії

2-1-2019

Більше грошей від вашого бізнесу. Партизанський маркетинг в дії c77785b963e93d199c2086a6239609c3

Якщо зростання прибутку вашої компанії сповільнилося, корисно перевірити, чи не втрачаєте ви якихось деталей: адже в маркетингу саме деталі важливіше всього. Звертаючи увагу на дрібниці, ви зможете залучати та утримувати більше клієнтів, здійснювати більше операцій та збільшувати їх середній обсяг, встановлювати вигідні для себе ціни і знижувати непотрібні витрати. Читаючи цю книгу і застосовуючи “партизанські” методики, зібрані автором, ви збільшите ваш прибуток до максимально можливої. Книга Більше грошей від вашого бізнесу. Партизанський маркетинг в дії (рос. Больше денег от вашего бизнеса. Партизанский маркетинг в действии) буде найбільш корисною для власників невеликих компаній, а також для керівників і співробітників відділів маркетингу і реклами.

Читай також:

Метод Сільви. Мистецтво торгівлі»
"Якщо ви займаєтеся продажем, ця книга принесе вам величезну користь. Адже продавець застосовує знаменитий метод Сільви – це людина з просунутим сприйняттям, розвиненою ..."

Технології маніпуляцій масами. Реклама, маркетинг, PR, GR. Когнітивний підхід. Кишенькова книга політтехнолога»
"XXI століття – це століття різних технологій, причому найбільш затребуваними виявляються конвергентні технології, що включають в себе нано-, біо-, інформаційні та когні..."

Вірусне відео. Секрети і технології»
"“Вірусний маркетинг” і “вірусне відео” – ці словосполучення міцно увійшли в наше життя. Вірусне відео сьогодні використовують виробники товарів ..."

Розробка ціннісних пропозицій. Як створювати товари і послуги, які захочуть придбати споживачі»
"В основі будь-якої бізнес-моделі лежить ціннісна пропозиція, що описує переваги, які ваші товари та послуги дають споживачеві. Новий інструмент, розроблений авторами цієї кни..."

У рубриці: Книги