Мадонна знялася у відвертій рекламі власної лінії косметики

12-19-2017

Мадонна знялася у відвертій рекламі власної лінії косметики 67c87fbd7f2c9e2366e7e2476429f218
Щоб запуск реклами не пройшов непомітно, співачка представила рекламну кампанію, зняту в її улюбленому агресивному стилі – БДСМ.

Автором рекламної чорно-білої зйомки виступив відомий в fashion-світі фотодует Луїджі Мурено і Янго Хенци – Luigi & Iango. Вони зафіксували 59-річну Мадонну в нижній білизні і шкірі, прикрашену аксесуарами до обраної стилістики – включаючи хрести, чорну фату і рукавички байкерів. Стилізувала проект оскароносний художник по костюмах Аріанна Філліпс, за зачіски відповідав відомий зоряний стиліст по волоссю Енді ЛеКомпте, за макіяж – Аарон Сміт Хенріксон.

Я працювала над MDNA Skin сім років. Це було нелегко, я відмовлялася від багатьох речей, зводила з розуму всіх навколо, але продовжувала це робити. Я пишаюся отриманим результатом, і це зовсім не заради того, щоб потішити своє самолюбство, – розповіла Мадонна, в лінійку якої входять магнітна маска з приладом для безконтактного знімання, антивіковий крем, сироватка проти зморшок і інші б’юті-продукти.

За матеріалами HelloMagazine

Читай також:

В Україні зняли ролики для ТВ-реклами World of Tanks»
"Міжнародні бренди все частіше обирають Україну в якості місця зйомок своїх рекламних відео. Компанія Wargaming, що створила популярну у всьому світі гру World of Tanks, запус..."

“Квартет І” готується на Новий рік грати в “танки”»
"В рекламному відео «Про що говорять чоловіки під Новий рік» Слава, Саша, Льоша і Каміль разом готуються зустрічати улюблене свято. Незважаючи на побоювання друзів, Каміль вст..."

Burger King знову тролить McDonald’s»
"Burger King не пропускає нагоди, щоб не потролити McDonald’s. І це Різдво – не виняток. Бренд привітав конкурента зі святом і приготував йому подарунок з вогником. Мере..."

Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon»
"Трюк майстер Thinkmodo трансформувало крісла в кафе в атракціонні автомобілі. PR-хід для Amazon створений у рамках промо 2 сезону автошоу The Grand Tour, створеного колишніми..."

У рубриці: Новини