Британський паралімпієць став представником бренду Uniqlo

7-11-2017

Британський паралімпієць став представником бренду Uniqlo 6433891c2c0023a0ff89a9f862a2f47d
У 2016 році Гордон Рід став першим в історії тенісистом-візочником, який переміг на Вімблдоні в одиночному розряді. «Ми раді, що пан Рід приєднався до нашого міжнародного бренду Uniqlo. Рід — дуже витривалий, стійкий людина, яка долає будь-які труднощі заради перемоги. Це саме ті якості, які ми цінуємо у представників нашого бренду», — сказав голова компанії Uniqlo Тадасі Янай.

У 2014 році Uniqlo і Міжнародна тенісна федерація (ITF) уклали трирічну угоду про генеральне спонсорство основних заходів турніру з тенісу на інвалідних візках (Wheelchair Tennis Tour).

Читай також:

Який продукт переживе ураган, землетрус?»
"Пожежа, завірюху, буревій, землетрус і навіть пташині екскременти, – все це і не тільки переживають герої рекламного ролика японської компанії Tsuruya. Вони тримаються ..."

Ведмідь в кухарському ковпаку на упаковці копченої риби»
"Чорний ведмідь у кухарському ковпаку є відмінним асоціативним ланкою з рибою, а також яскравим незабутнім елементом для бренду. Чистий, незавантажений фон не відволікає покуп..."

Absolut зняли танцювальну оду любові»
"Люди всіх віків і професій грають у естафету поцілунків, іноді пристрасно, іноді скромно, але точно від душі. Творці говорять, що намагалися уникнути в ланцюжку поцілунків кл..."

Tabasco показали в дії нове покоління пробіотиків»
"Нове покоління пробіотиків – Турбиотик, підлаштовуючись під швидкісний ритм життя, максимально захищає вас від бактерій і вірусів, які тільки й чекають, щоб напасти. Турбиоти..."

У рубриці: Новини