Секрети укладання угод

7-25-2017

Секрети укладання угод 39eb9725d7abd76692060090e77e0d9eКнига забезпечить Вам саме близьке знайомство з передовими і ефективними методами збуту. Американці прозвали її “Біблією №1 для продавців”, вважаючи, що в ній знайде користь будь-яка людина, що бажає вигідно збути іншому товар, послугу, ідею, знання (тобто батько, вчитель, міністр, лікар, бухгалтер тощо).

Читай також:

Писати легко. Як писати тексти, не чекаючи натхнення»
"Чи доводилося вам коли-небудь сидіти перед порожнім аркушем паперу, болісно очікуючи натхнення? Або вирішувати, як перетворити річний звіт в захоплюючу статтю? А може, ви дос..."

Уроки Ікара»
"У цій книзі все грунтується на одному простому твердженні: наш шлях – бути людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в ..."

Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології»
"Які процеси в мозку змушують нас вибирати конкретний продукт з ряду подібних? Чому одна реклама стає ефективною в усьому світі, а інша, не менш масштабна, не працює? Сучасні ..."

Скарб для копірайтера. Технологія створення захоплюючих текстів»
" Без цікавого тексту, який продає сьогодні не обходяться ні створення простого сайту, ні проекту з бюджетом в сотні тисяч доларів. Та що там казати: пости в соцмережах теж ба..."

У рубриці: Книги