Уроки Ікара

7-25-2017

Уроки Ікара 8f9168a346d4acbb8108efb8ddf83b6cУ цій книзі все грунтується на одному простому твердженні: наш шлях – бути людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в якому можна злетіти вище, ніж коли-небудь раніше, і наша трагедія в тому, що нас обдурили, змусивши повірити, що ми повинні літати як можна нижче.

Читай також:

Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології»
"Які процеси в мозку змушують нас вибирати конкретний продукт з ряду подібних? Чому одна реклама стає ефективною в усьому світі, а інша, не менш масштабна, не працює? Сучасні ..."

Скарб для копірайтера. Технологія створення захоплюючих текстів»
" Без цікавого тексту, який продає сьогодні не обходяться ні створення простого сайту, ні проекту з бюджетом в сотні тисяч доларів. Та що там казати: пости в соцмережах теж ба..."

Гармонія в рекламній комунікації»
"Вперше реклама розглянута з точки зору самої універсальної моделі комунікації: адресат, адресант, канал комунікації, код, повідомлення і т. д. великої інтернаціональної біблі..."

Мистецтво пояснювати. Як зробити так, щоб вас розуміли з півслова»
"Коли вас розуміють – це щастя. А в бізнесі – ще й гроші. Багато вважають талантом вміння заражати своїми ідеями оточуючих – ми наполягаємо, що цьому можна н..."

У рубриці: Книги