Писати легко. Як писати тексти, не чекаючи натхнення

7-25-2017

Писати легко. Як писати тексти, не чекаючи натхнення 82172048c0fbca16d561eca179248fa0
Чи доводилося вам коли-небудь сидіти перед порожнім аркушем паперу, болісно очікуючи натхнення? Або вирішувати, як перетворити річний звіт в захоплюючу статтю? А може, ви досвідчений автор, але загрузли в рутині нескінченних прес-релізів?

Ця книга – збірник лекцій і практичних завдань, які допоможуть впоратися з труднощами письменницької праці. Ольга Соломатіна стверджує, що можна написати будь-який текст, дотримуючись нескладних правил, та написати його по-справжньому добре!

Рівно стільки теорією, скільки необхідно, і практичні завдання, виконуючи які, можна переконатися в тому, що писати, дійсно, здатний кожен!

Приготуйтеся, бо за завданням автора вам належить взяти інтерв’ю у Мойсея і домогтися такого ж успіху в соціальних мережах, як Барак Обама.

Від автора
“Не знаю, ви претендуєте на те, щоб увійти в історію світової літератури, можливо, немає. Однак з ясним викладом інформації у вигляді тексту може впоратися кожен. У творі текстів існують прості правила – такі ж елементарні, як таблиця множення, без якої і вища математика неможлива”.

Читай також:

Уроки Ікара»
"У цій книзі все грунтується на одному простому твердженні: наш шлях – бути людиною з великої букви, творити і злітати набагато вище, ніж нас вчили. Ми створили світ, в ..."

Несвідомий брендинг. Використання в маркетингу новітніх досягнень нейробіології»
"Які процеси в мозку змушують нас вибирати конкретний продукт з ряду подібних? Чому одна реклама стає ефективною в усьому світі, а інша, не менш масштабна, не працює? Сучасні ..."

Скарб для копірайтера. Технологія створення захоплюючих текстів»
" Без цікавого тексту, який продає сьогодні не обходяться ні створення простого сайту, ні проекту з бюджетом в сотні тисяч доларів. Та що там казати: пости в соцмережах теж ба..."

Гармонія в рекламній комунікації»
"Вперше реклама розглянута з точки зору самої універсальної моделі комунікації: адресат, адресант, канал комунікації, код, повідомлення і т. д. великої інтернаціональної біблі..."

У рубриці: Книги