Одкровення рекламного агента

7-4-2017

Одкровення рекламного агента 958c4f0e254d88a58e10aee2899688e2

Кар’єра Девіда Огілві – приклад для наслідування амбітним молодим людям, що прагнуть підкорити вершини будь-якого бізнесу, а його книги – “Біблія” для багатьох поколінь рекламістів. Цілеспрямованість, гострий розум і дисципліна дозволили честолюбному вихідця з Шотландії підкорити Медісон-авеню і стати власником рекламного агентства, що здобув завдяки його імені світову популярність. Написана близько п’ятдесяти років тому, розумна і цікава книга “Одкровення рекламного агента” містить слушні поради для всіх, хто починає свою кар’єру.

Читай також:

Думай по-крупному і не гальмуй!»
"У своїй новій книзі великий бізнесмен і провокатор Дональд Трамп блискуче розвінчує ілюзії, пов’язані зі світом бізнесу. За Трампу, багатим і знаменитим може стати дале..."

Дрібні ставки. Велику ідею не можна вигадати, але можна відкрити»
"Книга “Дрібні ставки” Пітера Сімса – плід серйозних досліджень. Він провів більше двохсот інтерв’ю з видатними інноваторами у різних областях – від психолог..."

Стів Джобс, частина 2»
"В основу книги Уолтер Айзексон “Стів Джобс” бесіди з самим Стівом Джобсом, а також з його родичами, друзями, ворогами, суперниками і колегами. Джобс ніяк не контр..."

Стів Джобс»
"В основу цієї біографії бесіди із самим Стівом Джобсом, а також з його родичами, друзями, ворогами, суперниками і колегами. Джобс ніяк не контролював автора. Він відверто від..."

У рубриці: Книги