Wieden & Kennedy Portland створила в США ресторан лялькового розміру

12-19-2017

Wieden & Kennedy Portland створила в США ресторан лялькового розміру 91b9d65ce7439171a9418db2c7585e5d
Компанія Wieden & Kennedy Portland створила відеоролик, щоб показати, як мініатюрна їжа з KFC проводиться на дуже маленькій кухні.

Джордж Фелікс, директор по рекламі в KFC USA, розповідає, що мережа ресторанів завжди використовує інновації і нові технології, щоб розповісти про своїх продуктах. Відкриття самого маленького ресторану KFC – один з таких способів, які надають шанувальникам мережі, унікальний досвід.

За матеріалами Sostav.ua

Читай також:

Мадонна знялася у відвертій рекламі власної лінії косметики»
"Щоб запуск реклами не пройшов непомітно, співачка представила рекламну кампанію, зняту в її улюбленому агресивному стилі – БДСМ. Автором рекламної чорно-білої зйомки виступив..."

В Україні зняли ролики для ТВ-реклами World of Tanks»
"Міжнародні бренди все частіше обирають Україну в якості місця зйомок своїх рекламних відео. Компанія Wargaming, що створила популярну у всьому світі гру World of Tanks, запус..."

“Квартет І” готується на Новий рік грати в “танки”»
"В рекламному відео «Про що говорять чоловіки під Новий рік» Слава, Саша, Льоша і Каміль разом готуються зустрічати улюблене свято. Незважаючи на побоювання друзів, Каміль вст..."

Burger King знову тролить McDonald’s»
"Burger King не пропускає нагоди, щоб не потролити McDonald’s. І це Різдво – не виняток. Бренд привітав конкурента зі святом і приготував йому подарунок з вогником. Мере..."

У рубриці: Новини