“Квартет І” готується на Новий рік грати в “танки”

12-19-2017

Квартет І готується на Новий рік грати в танки bf6c57572b9d5803c52a0b34f356f21e
В рекламному відео «Про що говорять чоловіки під Новий рік» Слава, Саша, Льоша і Каміль разом готуються зустрічати улюблене свято. Незважаючи на побоювання друзів, Каміль встигає накрити стіл, виграти новий танк і нарядити ялинку — і у вітальні, і в віртуальному ангарі.

Актори обговорюють гру в образах персонажів фільму «Про що говорять чоловіки. Продовження», який вийде в прокат 22 лютого 2018 року. У новій комедії «Танки» теж стануть темою чоловічих розмов.

«Танки» вже більше ніж популярна гра. Як футбол або рибалка, це одна з тем, які люблять обговорювати чоловіки. Вони говорять про характеристики моделей, стосунки в команді і поведінці суперників, а також розповідають байки. Новорічні канікули — час для зустрічей з друзями, які приємно і зручно влаштовувати в нашій грі. Також Новий рік — час виконання бажань, і ми приготували для всіх „танкістів“ безліч подарунків і сюрпризів, — розповів Юрій Курявый, директор по продукту World of Tanks.

Читай також:

Burger King знову тролить McDonald’s»
"Burger King не пропускає нагоди, щоб не потролити McDonald’s. І це Різдво – не виняток. Бренд привітав конкурента зі святом і приготував йому подарунок з вогником. Мере..."

Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon»
"Трюк майстер Thinkmodo трансформувало крісла в кафе в атракціонні автомобілі. PR-хід для Amazon створений у рамках промо 2 сезону автошоу The Grand Tour, створеного колишніми..."

Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер»
"Це короткі ролики за участю аксесуарів бренду, які знімає американський режисер О. Де Уайлд. Ролик The Elevator (ліфт) — продовження проекту The Postman Dreams — 2, який Prad..."

Відвідувачам різдвяних базарів в Німеччині підготували несподіване частування»
"Різдвяні базари в європейських країнах зазвичай сповнені самими різними делікатесами, і багато відвідують їх, щоб поласувати, розповідає WUV. Цю звичку вирішила використовува..."

У рубриці: Новини