Burger King знову тролить McDonald’s

12-19-2017

Burger King знову тролить McDonalds 62763cb6e47c73d0b7e56a6ce1426059

Burger King не пропускає нагоди, щоб не потролити McDonald’s. І це Різдво – не виняток. Бренд привітав конкурента зі святом і приготував йому подарунок з вогником. Мережа ресторанів відправила маскота до локації McDonald’s і здивувала його грилем, зробивши акцент на своїх смачних бургерах. В Burger King UK зазначили: «Ми розуміємо, що Різдво – це час любові і благодійності. В цей радісний час року ми хотіли поділитися зі своїм головним конкурентом чудовим смаком бургерів на грилі».

PR-акція була підготовлена разом з Grabarz & Partner Werbeagentur GmbH.

Читай також:

Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon»
"Трюк майстер Thinkmodo трансформувало крісла в кафе в атракціонні автомобілі. PR-хід для Amazon створений у рамках промо 2 сезону автошоу The Grand Tour, створеного колишніми..."

Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер»
"Це короткі ролики за участю аксесуарів бренду, які знімає американський режисер О. Де Уайлд. Ролик The Elevator (ліфт) — продовження проекту The Postman Dreams — 2, який Prad..."

Відвідувачам різдвяних базарів в Німеччині підготували несподіване частування»
"Різдвяні базари в європейських країнах зазвичай сповнені самими різними делікатесами, і багато відвідують їх, щоб поласувати, розповідає WUV. Цю звичку вирішила використовува..."

Японці зібрали панно з головної вежі Токіо 37 968 кулькових ручок»
"Японська компанія MUJI зібрала панно з 37 968 кулькових ручок, на якому зображена головна вежа Токіо, що своїм дизайном нагадує головний витвір французького інженера Гюстава ..."

У рубриці: Новини