В Україні зняли ролики для ТВ-реклами World of Tanks

12-19-2017

В Україні зняли ролики для ТВ реклами World of Tanks 68337eb0bd16c60c21b726a72b37a612
Міжнародні бренди все частіше обирають Україну в якості місця зйомок своїх рекламних відео. Компанія Wargaming, що створила популярну у всьому світі гру World of Tanks, запустила в Європі два ТБ-ролика. Використані в них локації пізнають багато українців.

Обидва відео для нової європейської рекламної кампанії World of Tanks зняті в місті Буча Київської області. Дія першої відбувається на бензозаправці компанії UPG, де власник Т-34-85 усвідомлює, що величезний бак означає чималі витрати на паливо.

У другому — інший водій-танкіст намагається вирішити проблеми з в’їздом на парковку, викликані конструктивними особливостями його машини.

Обидва рекламних ролика ненав’язливо проводять думка, що найкращим місцем для реалізації прекрасної мрії — володіти танком — є не наша повсякденна реальність, а поля сраженийWorld of Tanks.

Замовником роликів виступив європейський офіс Wargaming, а втілив ідею французьке агентство Romance / Group DDB, серед клієнтів якого Audi, Betclic і Intermarch?. Продакшен взяла на себе компанія Wanda Production, українським партнером якої стала Radioactive Films. Ця студія, знаменита співпрацею з багатьма міжнародними брендами, зняла для Apple на Київському залізничному вокзалі рекламу Apple Watch 3.

Зйомки рекламних роликів World of Tanks в сукупності зайняли всього 14 годин. Найбільш складним завданням, за словами їх творців, став пошук Т-34-85 ” в робочому стані. Рекламна кампанія зі знятими в Україні роликами пройде у 10 європейських країнах і триватиме до 15 лютого 2018 року.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

“Квартет І” готується на Новий рік грати в “танки”»
"В рекламному відео «Про що говорять чоловіки під Новий рік» Слава, Саша, Льоша і Каміль разом готуються зустрічати улюблене свято. Незважаючи на побоювання друзів, Каміль вст..."

Burger King знову тролить McDonald’s»
"Burger King не пропускає нагоди, щоб не потролити McDonald’s. І це Різдво – не виняток. Бренд привітав конкурента зі святом і приготував йому подарунок з вогником. Мере..."

Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon»
"Трюк майстер Thinkmodo трансформувало крісла в кафе в атракціонні автомобілі. PR-хід для Amazon створений у рамках промо 2 сезону автошоу The Grand Tour, створеного колишніми..."

Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер»
"Це короткі ролики за участю аксесуарів бренду, які знімає американський режисер О. Де Уайлд. Ролик The Elevator (ліфт) — продовження проекту The Postman Dreams — 2, який Prad..."

У рубриці: Новини