Вірусне відео. Секрети і технології

11-21-2018

Вірусне відео. Секрети і технології 758d0f0386cad0c6a9b0cda82202382e

“Вірусний маркетинг” і “вірусне відео” – ці словосполучення міцно увійшли в наше життя. Вірусне відео сьогодні використовують виробники товарів і відомі бренди, так само – політичні. Про те, як саме зробити відео “вірусним” – маєте можливість прочитати у книзі Валерія Богатова Вірусне відео. Секрети і технології (рос. Вирусное видео. Секреты и технологии).

Читай також:

Розробка ціннісних пропозицій. Як створювати товари і послуги, які захочуть придбати споживачі»
"В основі будь-якої бізнес-моделі лежить ціннісна пропозиція, що описує переваги, які ваші товари та послуги дають споживачеві. Новий інструмент, розроблений авторами цієї кни..."

Ідеал»
"Досягнення ідеалу – досягнення найвищої точки, створення найкращого втілення. Це неперевершений результат, зоряний час будь-якого творця. Ідеал – це програма. А т..."

Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі»
"Ми звикли вважати, що процеси і менеджмент – це щось нудне і нудне, а стартапи – динамічний і захоплюючий, де немає місця ніяким правилам. Однак вірно якраз проти..."

Експрес-маркетинг. Швидко, конкретно, прибутково»
"У маркетингу існує чимало інструментів, результат від застосування яких можна отримати швидко: за місяць, тиждень і навіть за кілька днів. Саме такі інструменти зібрав в одні..."

У рубриці: Книги