Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі

11-15-2018

Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес моделі 71ccd1395f01e73adf6b572546871599

Ми звикли вважати, що процеси і менеджмент – це щось нудне і нудне, а стартапи – динамічний і захоплюючий, де немає місця ніяким правилам. Однак вірно якраз протилежне: створення стартапу повинно бути підпорядковане чіткою методикою, що має строго певні кроки. Основна ідея методу “ощадливий (економічного) стартап”, розробленого Еріком Рисом, полягає у швидкому тестуванні ідей нових продуктів на реальних споживачів і постійному коректуванні бізнес-моделі, з тим щоб починати масштабні вкладення тільки тоді, коли ідея підтверджена фактами. Хто вже познайомився з цією книгою, говорить про неї так: якщо ви підприємець, терміново кидайте всі справи, сідайте і читайте! І нехай вас не бентежать слова “бізнес з нуля” в назві. Підприємці по духу є в різних компаніях, а вміти постійно аналізувати бізнес-модель і вчасно вносити в неї корективи потрібно будь-якого бізнесу – і малого, і великого.

Читай також:

Експрес-маркетинг. Швидко, конкретно, прибутково»
"У маркетингу існує чимало інструментів, результат від застосування яких можна отримати швидко: за місяць, тиждень і навіть за кілька днів. Саме такі інструменти зібрав в одні..."

Про стратегії, маркетингу та консалтингу. Цікаво – для уважних!»
"Побудована на основі більш ніж двадцятирічного авторського досвіду ведення семінарів зі стратегії та маркетингу, кліентооріентаціі і мистецтву переговорів, ця книга багатогра..."

Страх в рекламі. Як спонукати клієнтів до покупки»
"Отже, про що ця книга – Страх в рекламі. Як спонукати клієнтів до покупки (рос. Страх в рекламе. Как побудить клиентов к покупке). Аргументація вашої реклами може бути ..."

Як створити продукт, який куплять. Метод Lean Customer Development»
"Книга Сінді Альварес “Як створити продукт, який куплять” доповнює, розширює і деталізує інноваційні ідеї, викладені в міжнародних бестселерах “Чотири кроки ..."

У рубриці: Книги