Відеостудія Ministry Film створила рекрутинговий 2D-ролик

7-19-2017

Відеостудія Ministry Film створила рекрутинговий 2D ролик bd857c6d53862ea04759cb24150eb297

Сюжет відео демонструє дух, цінності і можливості роботодавця і спрямований на пошук нових співробітників.

Денис Погребняк, засновник студії Ministry Film, режисер:

Нам завжди цікавий формат 2D motion graphics. Це досить бюджетний варіант, при цьому немає ніяких обмежень за сюжетом: персонажів можна помістити в будь-які обставини, навіть створити новий світ “з нуля”. Для донесення ідеї доступні будь-які засоби. Продакшн такого формату – це ідеальний варіант як для малого, середнього, так і великого бізнесу, адже без особливих витрат можна отримати креативний ролик з цікавим сюжетом, який з успіхом вирішить всі поставлені завдання.

 

Костянтин Чорних, копірайтер:

Завжди приємно працювати зі сценарієм, не побоюючись, що грандіозну ідею почнуть “урізати” на етапі прорахунку бюджету продакшну, як це часто буває в класичній ланцюжку клієнт-агентство-продакшн. До того ж, в мережі ролик залишиться дуже надовго, якщо не назавжди.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

HBO і Tourism Ireland пошили 77-метровий гобелен – піарять новий сезон «Гри престолів»»
"Канал та організація, яка відповідає за маркетинг острова, відзначили повернення серіалу олдскульною кампанією: 77-метровим гобеленом. Гобелен рекламує Північну Ірландію, де ..."

Staropramen про таємниці виготовлення пива у новій кампанії»
"Всю 150-річну історію пивовари самого популярного у світі празького пива прагнули до створення досконалого і послідовного смаку. На початку XX століття на пивоварні Staropram..."

У Watsons створили «Допомішку» для боротьби з дитячими онкозахворюваннями»
"Взяти участь може кожен бажаючий. Для цього необхідно придбати товар торгової марки «LUCKY DAY» з позначкою «Допомішка» у мережі магазинів і аптек Watsons. Одна гривня з кожн..."

Молодіжний дух Кара Делевінь в рекламі A|X Armani Exchange»
"У лютому 2017-го італійський бренд Armani заявив про реструктуризацію своїх лейблів. Armani Collezioni і Armani Jeans поступово будуть перетрансформированы в три окремих брен..."

У рубриці: Новини