Staropramen про таємниці виготовлення пива у новій кампанії

7-19-2017

Staropramen про таємниці виготовлення пива у новій кампанії 686dd446e0da8ace65327da3652daa56

Всю 150-річну історію пивовари самого популярного у світі празького пива прагнули до створення досконалого і послідовного смаку. На початку XX століття на пивоварні Staropramen в числі перших пивовари почали відстежувати дані кожної стадії виробництва пива, щоб гарантувати стабільний смак Staropramen в кожній партії. А для отримання м’якого гармонійного солодового смаку застосували метод подвійної варіння – double decoction.

Технологія подвійної варіння – більш тривалий метод виробництва пива, який включає в себе одночасне приготування двох окремих порцій сусла при різних температурних режимах. Завдяки такому методу пиво набуває багатий солодовий і разом з тим м’який гармонійний смак. Також під час тривалої варіння сусла вміст цукрів зводиться практично до нуля, що знижує ризик головного болю вранці. Цей метод найчастіше застосовується саме чеськими та німецькими пивоварами.

Ідея виготовлення ідеального смаку чеського пива і лягла в основу нової кампанії, в рамках якої було створено ролик, а також лімітований дизайн банок Staropramen, які з’явилися на полицях магазинів в липні.

Сам рецепт Staropramen залишається незмінним протягом півтора століть, а на кожній банці варто розпис головного пивовара – Зденека Луца. До речі, пивоварами Staropramen завжди були чехи, а зароджувалася пивоварня як перший краудфандинговый проект – гроші на спорудження першої чеській пивоварні збирали всі жителі Чехії.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

У Watsons створили «Допомішку» для боротьби з дитячими онкозахворюваннями»
"Взяти участь може кожен бажаючий. Для цього необхідно придбати товар торгової марки «LUCKY DAY» з позначкою «Допомішка» у мережі магазинів і аптек Watsons. Одна гривня з кожн..."

Молодіжний дух Кара Делевінь в рекламі A|X Armani Exchange»
"У лютому 2017-го італійський бренд Armani заявив про реструктуризацію своїх лейблів. Armani Collezioni і Armani Jeans поступово будуть перетрансформированы в три окремих брен..."

Білоруська піцерія попіариться на «Грі престолів»»
"Акція, що одержала назву «Їжа Престолів», стартує 19 липня, незабаром після показу першої серії нового сезону. «Гра Престолів» – один з найпопулярніших серіалів у світі. Він ..."

Indian Motorcycle створив фарбу для тату з байка Кері Харта»
"Фанати Indian Motorcycle тепер по-справжньому можуть стати єдиним цілим з брендом і нанести тату чорнилом, отриманими з мотоцикла виробника. Разом з Team One Los Angeles амер..."

У рубриці: Новини