У Watsons створили «Допомішку» для боротьби з дитячими онкозахворюваннями

7-19-2017

У Watsons створили «Допомішку» для боротьби з дитячими онкозахворюваннями 6233e3938f58e254d511d66686f8a2d8

Взяти участь може кожен бажаючий. Для цього необхідно придбати товар торгової марки «LUCKY DAY» з позначкою «Допомішка» у мережі магазинів і аптек Watsons. Одна гривня з кожного такого проданого товару переводиться у відділення дитячої онкогематології чотирьох регіональних обласних лікарень.

 

У компанії розповідають, що в Україні число зареєстрованих дитячих онкозахворювань становить близько 1000 в рік. Теоретично сім з десяти дітей можна вилікувати. Але, на жаль, з ряду причин не більше половини цих дітей долають це важке захворювання, інші ж не отримують відповідне лікування. Держава забезпечує близько 50% необхідних лікарських препаратів. Дитячий рак має свої особливості, у той же час він набагато легше піддається лікуванню.

 

«Це далеко не перший проект, в якому ми допомагаємо дітям, але в цьому напрямку – вперше, і для нас дуже важлива підтримка БФ «Таблеточки», – розповідає Катерина Веремєєва, начальник відділу корпоративних комунікацій і зв’язків з громадськістю Watsons Україна. – У них за плечима багаторічний досвід і експертиза в боротьбі з цим важким захворюванням серед дітей в Україні».

 

«Деякі клієнти нас вибирають, так як їм імпонує соціальний напрямок діяльності компанії, – додає представник компанії. – І ми прагнемо нести культуру благодійності й причетності з допомогою наших товарів. Так, мило або гель для душу ви купите в будь-якому випадку. Ми ж пропонуємо і даємо можливість при цьому внести свій внесок у дитячу життя чи здоров’я».

 

Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті проекту «Давай поборемо рак разом».

 

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Молодіжний дух Кара Делевінь в рекламі A|X Armani Exchange»
"У лютому 2017-го італійський бренд Armani заявив про реструктуризацію своїх лейблів. Armani Collezioni і Armani Jeans поступово будуть перетрансформированы в три окремих брен..."

Білоруська піцерія попіариться на «Грі престолів»»
"Акція, що одержала назву «Їжа Престолів», стартує 19 липня, незабаром після показу першої серії нового сезону. «Гра Престолів» – один з найпопулярніших серіалів у світі. Він ..."

Indian Motorcycle створив фарбу для тату з байка Кері Харта»
"Фанати Indian Motorcycle тепер по-справжньому можуть стати єдиним цілим з брендом і нанести тату чорнилом, отриманими з мотоцикла виробника. Разом з Team One Los Angeles амер..."

Людина-невидимка у новій рекламі Moncler»
"Ліу Болін прославився завдяки «Ховаючись в місті» (Hiding in the City) — серії фотографій, яка почалася як перформанс у 2005 році. Заради кожної з них художник розмальовує са..."

У рубриці: Новини