HBO і Tourism Ireland пошили 77-метровий гобелен – піарять новий сезон «Гри престолів»

7-19-2017

Канал та організація, яка відповідає за маркетинг острова, відзначили повернення серіалу олдскульною кампанією: 77-метровим гобеленом. Гобелен рекламує Північну Ірландію, де були зняті сцени для серіалу, і буде витканий на одній зі збережених до сьогоднішнього дня в Північній Ірландії прядильної фабриці Thomas Ferguson.

HBO і Tourism Ireland пошили 77 метровий гобелен   піарять новий сезон «Гри престолів» 114fb86232e6b167193a0b1193a888a9

На полотні оживуть класичні сцени з серіалу, включаючи «падіння» Брандона Старка з вежі Вінтерфелла в першому епізоді і гучну Червону весілля. Щотижня під час трансляції творці нового сезону будуть представляти нові частини гобелена з допомогою Instagram Stories, таймлапс-відео процесу вишивання і анімаційних фотографій. Кожен епізод буде вести на мікросайт Tourism Ireland, де можна буде побачити весь гобелен з допомогою інтерактивного додатка.

HBO і Tourism Ireland пошили 77 метровий гобелен   піарять новий сезон «Гри престолів» a69d7fe9787d8dabd83ae52cbf9749ff

Фанати зможуть поділитися в мережах епізодами, які вразили їх найбільше, дізнатися, які сцени були зняті в Північній Ірландії і створити путівник для подорожі по країні. Сам же гобелен буде вивішений в музеї Ольстера. Глобальна кампанія від Publicis London запущена на 10 ринках.

Нагадаємо, раніше напередодні сезону 7 Лондон “захопили” Білі ходоки.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Staropramen про таємниці виготовлення пива у новій кампанії»
"Всю 150-річну історію пивовари самого популярного у світі празького пива прагнули до створення досконалого і послідовного смаку. На початку XX століття на пивоварні Staropram..."

У Watsons створили «Допомішку» для боротьби з дитячими онкозахворюваннями»
"Взяти участь може кожен бажаючий. Для цього необхідно придбати товар торгової марки «LUCKY DAY» з позначкою «Допомішка» у мережі магазинів і аптек Watsons. Одна гривня з кожн..."

Молодіжний дух Кара Делевінь в рекламі A|X Armani Exchange»
"У лютому 2017-го італійський бренд Armani заявив про реструктуризацію своїх лейблів. Armani Collezioni і Armani Jeans поступово будуть перетрансформированы в три окремих брен..."

Білоруська піцерія попіариться на «Грі престолів»»
"Акція, що одержала назву «Їжа Престолів», стартує 19 липня, незабаром після показу першої серії нового сезону. «Гра Престолів» – один з найпопулярніших серіалів у світі. Він ..."

У рубриці: Новини