Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon

12-19-2017

Відвідувачі кафе влаштували перегони на кріслах і столах у вірусі Amazon adc99ff2b370fc6ad6dce865cf89e9a8

Трюк майстер Thinkmodo трансформувало крісла в кафе в атракціонні автомобілі. PR-хід для Amazon створений у рамках промо 2 сезону автошоу The Grand Tour, створеного колишніми ведучими Top Gear Джеремі Кларксоном, Річардом Хаммондом і Джеймсом Мейєм. Креативщики забезпечили мотором і пультом управління крісла, дивани і столи і запросили відвідувачів влаштувати перегони. За 24 години вірусне відео зібрало понад 2 млн переглядів на Facebook.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Prada представила нову короткометражку з Елайджею Вуд і Наталією Дайер»
"Це короткі ролики за участю аксесуарів бренду, які знімає американський режисер О. Де Уайлд. Ролик The Elevator (ліфт) — продовження проекту The Postman Dreams — 2, який Prad..."

Відвідувачам різдвяних базарів в Німеччині підготували несподіване частування»
"Різдвяні базари в європейських країнах зазвичай сповнені самими різними делікатесами, і багато відвідують їх, щоб поласувати, розповідає WUV. Цю звичку вирішила використовува..."

Японці зібрали панно з головної вежі Токіо 37 968 кулькових ручок»
"Японська компанія MUJI зібрала панно з 37 968 кулькових ручок, на якому зображена головна вежа Токіо, що своїм дизайном нагадує головний витвір французького інженера Гюстава ..."

Головні інфоприводи 2017 року зібрали на одній картинці»
"Хорватська дизайнер Санда Андерсон за замовленням сайту Beutler Ink створила колаж, в якому зібрані самі запам’ятовуючі, що дивують і трагічні моменти цього року. В ілю..."

У рубриці: Новини