Білоруська піцерія попіариться на «Грі престолів»

7-18-2017

Білоруська піцерія попіариться на «Грі престолів» 1c61f5b8918145ad486b0d15e53ba33d

Акція, що одержала назву «Їжа Престолів», стартує 19 липня, незабаром після показу першої серії нового сезону.

«Гра Престолів» – один з найпопулярніших серіалів у світі. Він має масу шанувальників і в Білорусі. Це наш сюрприз для них. Ми впевнені, що шанувальникам, наприклад, Ланністерів, буде приємно пообідати в закладі, що асоціюються з цим Будинком. А після закінчення сезону ми оголосимо, який Будинок переміг в акції «Їжа Престолів», – пояснили в «Піца Темпо».

У кожній з піцерій буде позначена приналежність до того чи іншого Великого Будинку – мова йде про прапори, девізах, спеціально розробленої упаковці (лімітовані серії стаканчиків для кави зі стилізованими гербами Будинків і коробок для піц), а також унікальних стравах. Таким чином, прихильники Старков або Таргаріенов зможуть відвідувати заклад з символікою «свого» Великого Будинку.

Відвідувачі отримуватимуть наклейки з гербом Будинку в спеціальну картку Їдця. Всіх гостей, які зібрали більше 80 наклейок, після закінчення сезону «Піца Темпо» обіцяє запросити на Королівський вечерю 28 серпня. Також пропонуються проміжні призи – чізкейки і піци. Наприклад, за 12 зібраних наклейок і 1 копійку можна отримати одразу 2 піци.

Початок 7-го сезону серіалу «Піца Темпо» зазначила королівським бенкетом ввечері 17 липня. Гості поринули в атмосферу серіалу, а також насолодилися стравами з офіційною куховарської книги «Ігри Престолів» «Бенкет льоду і вогню». Будь-який бажаючий зміг поспілкуватися і сфотографуватися з двійниками головних героїв фільму – кхала Дрого, Джона Сноу, Дейнерис Таргаріен, Серсеей Ланністер, Бриенной Тарт, Варіс Ланнистером і Білим Ходоком. І, звичайно ж, подивитися першу серію сезону і зробити ставку на події в ній.

За матеріалами прес-релізу

Читай також:

Indian Motorcycle створив фарбу для тату з байка Кері Харта»
"Фанати Indian Motorcycle тепер по-справжньому можуть стати єдиним цілим з брендом і нанести тату чорнилом, отриманими з мотоцикла виробника. Разом з Team One Los Angeles амер..."

Людина-невидимка у новій рекламі Moncler»
"Ліу Болін прославився завдяки «Ховаючись в місті» (Hiding in the City) — серії фотографій, яка почалася як перформанс у 2005 році. Заради кожної з них художник розмальовує са..."

Канадська художня галерея запустила додаток, який “оживляє” картини»
"Додаток використовує технологію доповненої реальності: якщо навести мобільний телефон чи планшет із запущеним ReBlink на картину, відвідувач галереї зможе побачити її сюжет п..."

Агентство «ВАРТО» попіарить клініки «Добробут»»
"Агентство комунікацій «ВАРТО» стало PR-партнером медичної мережі «Добробут». Команда агентства буде займатися супроводом відкриття і роботи кардіохірургічного відділення в кл..."

У рубриці: Новини