Indian Motorcycle створив фарбу для тату з байка Кері Харта

7-18-2017

Indian Motorcycle створив фарбу для тату з байка Кері Харта 7e3fc64838ae513bef84f4e058c8ae25

Фанати Indian Motorcycle тепер по-справжньому можуть стати єдиним цілим з брендом і нанести тату чорнилом, отриманими з мотоцикла виробника. Разом з Team One Los Angeles американська компанія створила стерильні чорнило з нагару гоночного мотоцикла Кері Харта. У відео Харту наносять нове тату на шию з ім’ям його новонародженого малюка, запрошуючи фанатів послідувати його прикладу і нанести власні тату в салонах, які підтримують кампанію. Фанатам слід поквапитися, оскільки тату-майстер і творець чорнила Франко Вескові з Nocturnal Ink випустив одну партію товару, яка доступна тільки в ряді салонів. Разом з відео кампанія включає рекламний розворот в липневому номері журналу Inked Magazine. Про інших кейсах з використанням особливих чорнила в рекламі раніше розповіла Ольга Ваганова.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Людина-невидимка у новій рекламі Moncler»
"Ліу Болін прославився завдяки «Ховаючись в місті» (Hiding in the City) — серії фотографій, яка почалася як перформанс у 2005 році. Заради кожної з них художник розмальовує са..."

Канадська художня галерея запустила додаток, який “оживляє” картини»
"Додаток використовує технологію доповненої реальності: якщо навести мобільний телефон чи планшет із запущеним ReBlink на картину, відвідувач галереї зможе побачити її сюжет п..."

Агентство «ВАРТО» попіарить клініки «Добробут»»
"Агентство комунікацій «ВАРТО» стало PR-партнером медичної мережі «Добробут». Команда агентства буде займатися супроводом відкриття і роботи кардіохірургічного відділення в кл..."

Макс Барських Алан Бадоєв, Fresh Shot – три в одному»
"Як сталося злиття трьох номерів №1 на ринку в одному амбітному проекті? Макс Барських – виконавець, який тримає в напрузі музичний ринок не тільки України, але і Європи..."

У рубриці: Новини