Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців

2-1-2019

Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців 630dae32f292d3e8e3e5e11657eb40da

Kraft відкрив магазин з безкоштовними продуктами для постраждалих від скорочення держслужбовців.

Kraft відкрив pop-up магазин у Вашингтоні в підтримку програми Kraft Now Pay Later, щоб допомогти державним службовцям під час скорочення. За даними the New York Times, близько 800 000 співробітників втратять робочі місця через скорочення у Вашингтоні. Багато з них є батьками, яким потрібно годувати своїх дітей. Kraft вирішив допомогти їм продуктами, які вони можуть взяти в pop-up магазині. Він працюватиме з 16 по 20 січня 2019 року у Вашингтоні. У відповідь компанія просить співробітників відплатити тоді, коли вони зможуть, пожертвою будь благодійної організації або підтримати тих, хто потребує.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно»
"Burger King створив власний «Біг-Мак», який роздає безкоштовно. Давній конкурент mcdonald’s замахнувся на ювілейне промо мережі ресторанів швидкого харчування. У серпні..."

Відродження Самчиківського розпису»
"Керівний партнер агентства з управління репутацією CORE AGENCY Лариса Загнітко про відродження Самчиківського розпису. Що нам потрібно для культурного стрибка Культурна багат..."

Gillette закликає слідувати істинно чоловічої поведінки»
"Бренд Gillette (компанія Procter & Gamble) своєю новою рекламною кампанією продовжує платформу #MeToo, спрямовану проти сексуальних домагань. FMCG-гігант вже не в перший ..."

Лана Дель Рей і Джаред Лето знялися в рекламі аромату Gucci Guilty»
"Музиканти Джаред Лето і Лана Дель Рей – обличчя нової рекламної кампанії аромату Gucci Guilty . Про те, що вони знімуться у кампейне, стало відомо на початку листопада ..."

У рубриці: Новини