iPhone X зближує людей в рекламі Orange

12-19-2017

iPhone X зближує людей в рекламі Orange 0a3051ea33779313018458952cb0db7f
Французька телекомунікаційна компанія Orange випустила ролик спільно з Apple, в якому завдяки новому гаджету iPhone X молоді люди закохуються в один одного. З-за того, що рейс на літак відкладено, вони, незважаючи на мовний бар’єр, проводять час разом. Їх зближує, зокрема, iPhone X – за нього вони дивляться відео, а також записують анимоджи. У фіналі ролика, однак, вони вимушені розлучитися. Відео підготувало агентство Publicis Conseil.

Нагадаємо, що раніше різдвяне відео, в якому також на першу роль виходить iPhone X, представила сама Apple.

За матеріалами https://adindex.ru

Читай також:

Wieden & Kennedy Portland створила в США ресторан лялькового розміру»
"Компанія Wieden & Kennedy Portland створила відеоролик, щоб показати, як мініатюрна їжа з KFC проводиться на дуже маленькій кухні. Джордж Фелікс, директор по рекламі в KF..."

Мадонна знялася у відвертій рекламі власної лінії косметики»
"Щоб запуск реклами не пройшов непомітно, співачка представила рекламну кампанію, зняту в її улюбленому агресивному стилі – БДСМ. Автором рекламної чорно-білої зйомки виступив..."

В Україні зняли ролики для ТВ-реклами World of Tanks»
"Міжнародні бренди все частіше обирають Україну в якості місця зйомок своїх рекламних відео. Компанія Wargaming, що створила популярну у всьому світі гру World of Tanks, запус..."

“Квартет І” готується на Новий рік грати в “танки”»
"В рекламному відео «Про що говорять чоловіки під Новий рік» Слава, Саша, Льоша і Каміль разом готуються зустрічати улюблене свято. Незважаючи на побоювання друзів, Каміль вст..."

У рубриці: Новини