Burger King підсмажив бургер на сонці

8-15-2018

Burger King підсмажив бургер на сонці d21cf07eb8b7c1265327c316bda001e6

Бренд здійснив черговий PR-хід, скориставшись аномальною спекою в Кувейті, де температура перевищила 50C. Креативщики з Memac Ogilvy в ОАЕ створили девайс для гриля, що використовує сонячну енергію – параболічний металевий девайс, який направляв сонячні промені до певної точки і присмажував м’ясо для вопперов Burger King. Вопперы були доступні в обмеженій кількості, коли на вулиці ставало особливо жарко.

Читай також:

До 25-річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя»
"До 25-річчя «Парку Юрського періоду» встановили статую головного героя. Стриминговый сервіс Now TV відсвяткував річницю виходу першого фільму і можливість дивитися «Парк̷..."

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава»
"Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава. Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на ..."

Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США»
"З урахуванням витрат на персонал, опитування і відкриття регіональних штабів Республіканська і Демократична партії витратили не менше $1,6 млрд. При цьому витрати республікан..."

Burger King показав гендерну несправедливість»
"Зазвичай жіночі продукти коштують приблизно на 42% дорожче чоловічих. Це явище називають “податком на рожевий” і страшною несправедливістю. Burger King показали н..."

У рубриці: Новини