Burger King показав гендерну несправедливість

8-12-2018

Burger King показав гендерну несправедливість d93af11f08e73706d1cc54d4c337a8d2
Зазвичай жіночі продукти коштують приблизно на 42% дорожче чоловічих. Це явище називають “податком на рожевий” і страшною несправедливістю. Burger King показали несправедливість такого розкладу на практиці і в одному ресторані запропонували рожеві нагетси за подвійну ціну. Обурення пані біля каси на особу, що зрозуміло.

Читай також:

Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика»
"Проблема використання пластику є однією з найбільш гострих для сучасної екології. Десятки країн відмовляються від пластикових пакетів та одноразового посуду, а в Чилі і зовсі..."

Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль»
"Компанія Viber випустила іменні стікери поп-співачки і тренера шоу “Голос країни” Тіни Кароль. Вихід стикерпака приурочений до Дня народження фан-клубу співачки &..."

У Києві з’явилася шокуюча соціальна реклама»
"За словами фотомоделі Ганни Яковенко, вона і її пес знялися в соціальній рекламі ще в 2017 році. Однак про тексти реклами їй тоді не повідомили. Рекламний постер містить напи..."

МакДональдз святкує 50-річчя Біг Мак»
"Улюблений бургер мільйонів – легендарний Біг Мак, в цьому році відзначає 50-річчя! Він з’явився в меню МакДональдз по всій Америці в далекому 1968 році і одразу с..."

У рубриці: Новини