Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава

8-13-2018

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава.

Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на посаду виконавчого директора. У 2017 році Енвер став директором з медіабізнесу Publicis One і відповідав за розвиток декількох брендів медійних агенцій. У загальній складності у нього більше 15 років досвіду роботи в індустрії.
Енвер буде працювати під керівництвом Олега Попенка, CEO Східної Європи. Згідно з новою організаційною структурою Publicis Groupe в світі, цей регіон увійшов до географічний ринок Північна і Східна Європа на чолі з Яреком Жебински.

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава 881dc257eb36315b475579f9d92c7ca3

З 16 липня новий директор з’явився і в Havas Ukraine, а ще раніше — і новий креативний директор. Кирило Чичкан тим часом покинув пост креативного директора Provid.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США»
"З урахуванням витрат на персонал, опитування і відкриття регіональних штабів Республіканська і Демократична партії витратили не менше $1,6 млрд. При цьому витрати республікан..."

Burger King показав гендерну несправедливість»
"Зазвичай жіночі продукти коштують приблизно на 42% дорожче чоловічих. Це явище називають “податком на рожевий” і страшною несправедливістю. Burger King показали н..."

Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика»
"Проблема використання пластику є однією з найбільш гострих для сучасної екології. Десятки країн відмовляються від пластикових пакетів та одноразового посуду, а в Чилі і зовсі..."

Viber випустив іменні стікери Тіни Кароль»
"Компанія Viber випустила іменні стікери поп-співачки і тренера шоу “Голос країни” Тіни Кароль. Вихід стикерпака приурочений до Дня народження фан-клубу співачки &..."

У рубриці: Новини