До 25-річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя

8-14-2018

До 25 річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя 63af5b3ee8141e05ab6f803bee0051b9

До 25-річчя «Парку Юрського періоду» встановили статую головного героя.

Стриминговый сервіс Now TV відсвяткував річницю виходу першого фільму і можливість дивитися «Парк…» на своїх ресурсах за 9,99 фунтів. Біля Темзи встановили 25-футову 150-кілограмову статую актора Джеффа Голдблюма в образі його героя з фільму — доктора Яна Малкольмна.

До 25 річчя «Парку Юрського періоду» в Лондоні встановили гігантську статую головного героя fd0ebf6f1e9036af6a5d1276fbe2bab9

Вибір Лондона для такої інсталяції не піддається логічному поясненню, але бренд і не приховує цього і тільки використовує для більшого резонансу. Реалізацією проекту займалися в Fever PR.

За матеріалами http://mmr.ua/

Читай також:

Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава»
"Новим СЕО Publicis Groupe в Україні став Енвер Кікава. Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на ..."

Проміжні вибори названі найдорожчими в історії США»
"З урахуванням витрат на персонал, опитування і відкриття регіональних штабів Республіканська і Демократична партії витратили не менше $1,6 млрд. При цьому витрати республікан..."

Burger King показав гендерну несправедливість»
"Зазвичай жіночі продукти коштують приблизно на 42% дорожче чоловічих. Це явище називають “податком на рожевий” і страшною несправедливістю. Burger King показали н..."

Greenpeace в жорсткій формі показали шкоду пластика»
"Проблема використання пластику є однією з найбільш гострих для сучасної екології. Десятки країн відмовляються від пластикових пакетів та одноразового посуду, а в Чилі і зовсі..."

У рубриці: Новини