Японці зібрали панно з головної вежі Токіо 37 968 кулькових ручок

12-8-2017

Японці зібрали панно з головної вежі Токіо 37 968 кулькових ручок c1681cc733ac9d9d8335104092250c1f

Японська компанія MUJI зібрала панно з 37 968 кулькових ручок, на якому зображена головна вежа Токіо, що своїм дизайном нагадує головний витвір французького інженера Гюстава Ейфеля.

Інсталяція знаходиться на виставці в Парижі. Незабаром Різдво, і панно має властивість перетворюватися на новорічну ялинку за допомогою неонової підсвітки – що підкреслює схожість двох веж. По завершенні виставки ручки було роздано всім бажаючим.

Читай також:

Головні інфоприводи 2017 року зібрали на одній картинці»
"Хорватська дизайнер Санда Андерсон за замовленням сайту Beutler Ink створила колаж, в якому зібрані самі запам’ятовуючі, що дивують і трагічні моменти цього року. В ілю..."

Еротичні фантазії у різдвяній рекламі нижньої білизни»
"Поки більшість брендів змагається у створенні зворушливих емоційних роликів напередодні Різдва, лондонська марка ексклюзивного нижньої білизни Coco de Mer знову використовує ..."

Jarovska зациклилася на горіхах»
"Тридцятипятиградусний напій Jarovska приготований з волоських горіхів. Це напій для тих, хто зневажає межі та обмеження: ментальні, так і географічні теж.  Jarovska можна спр..."

A$AP Mob знялися в рекламі Calvin Klein»
"Вона не тільки знялася сама, але і зібрала в кадрі всю свою “музичну родину”: Діва Хайнса, соліста Blood Orange, висхідну R&B-зірку Келелу, солістку Chairlift..."

У рубриці: Новини