Еротичні фантазії у різдвяній рекламі нижньої білизни

12-8-2017

Еротичні фантазії у різдвяній рекламі нижньої білизни d7c205297115650f12b9ff443c3d018e
Поки більшість брендів змагається у створенні зворушливих емоційних роликів напередодні Різдва, лондонська марка ексклюзивного нижньої білизни Coco de Mer знову використовує провокацію.

Різдвяний ролик лакшері-бренду створений в стилі еротичних фантазій, причому з використанням багатьох традиційних символів свята, наприклад, шампанського і гусака в духовці.

Відео створено в британському агентстві The Full Service, заснованому відомим фотографом Ранкином.

Це не перша провокація Coco de Mer, влаштована за допомогою агентства – на початку 2017 року вийшов ролик з Памелою Андерсон, яка знущалася над святкуванням Дня Валентина.

За матеріалами Dailymail

Читай також:

Jarovska зациклилася на горіхах»
"Тридцятипятиградусний напій Jarovska приготований з волоських горіхів. Це напій для тих, хто зневажає межі та обмеження: ментальні, так і географічні теж.  Jarovska можна спр..."

A$AP Mob знялися в рекламі Calvin Klein»
"Вона не тільки знялася сама, але і зібрала в кадрі всю свою “музичну родину”: Діва Хайнса, соліста Blood Orange, висхідну R&B-зірку Келелу, солістку Chairlift..."

Volvo встановила унікальний білборд, який працює від удару блискавки»
"Продажі нової моделі бренду повинні були початися в звичайний для Таїланду сезон дощів, чим скористалися Volvo Car Thailand і агентство GREYnJ United, створили унікальний рек..."

Apple розповіла про переваги Apple Watch 3 у новій рекламі»
"Компанія випустила одразу кілька коротких роликів, присвячених огляду можливостей нових смарт-годинників. У новій рекламі Apple нагадує користувачам про те, що третє поколінн..."

У рубриці: Новини