Головні інфоприводи 2017 року зібрали на одній картинці

12-8-2017

Головні інфоприводи 2017 року зібрали на одній картинці 78d47ea3b6e6e7ed77e2cb4a0dd5daff
Хорватська дизайнер Санда Андерсон за замовленням сайту Beutler Ink створила колаж, в якому зібрані самі запам’ятовуючі, що дивують і трагічні моменти цього року. В ілюстрації згадані знакові події в спорті, політиці та шоу-бізнесі, також і трагічні події. Всього в одну картину зібрано більше 100 зображень.

Наприклад, на плакаті можна знайти згадки про заручини принца Гаррі і Меган Маркл, вихід нових сезонів серіалів «Твін Пікс» і «Дуже дивні справи», продаж картини Леонардо да Вінчі на аукціоні за рекордні 450 млн доларів, конфлікт Дональда Трампа з Twitter, пакемонів і російської матрьошці.

В колажі є відсилання до трагічних подій, таких як землетрус в Мексиці, ураган Марія, поліцейський свавілля. Зібрані і важливі політичні новини 2017 року.

«Ми довго думали, як зобразити хвилю сексуальних нападів та переслідувань, звинувачень в насильстві відомих художників, керівників і політиків. І замість того, щоб показувати Харві Вайнштейна, Луїса К. К., Роя Мура або інших передбачуваних злочинців, ми вирішили зосередитися виключно на жертви, які знайшли в собі сили, щоб розповісти всьому світу свої історії (Вони зібрані разом в лівому нижньому кутку колажу)», – повідомили в компанії.

За матеріалами http://www.sostav.ru

Читай також:

Еротичні фантазії у різдвяній рекламі нижньої білизни»
"Поки більшість брендів змагається у створенні зворушливих емоційних роликів напередодні Різдва, лондонська марка ексклюзивного нижньої білизни Coco de Mer знову використовує ..."

Jarovska зациклилася на горіхах»
"Тридцятипятиградусний напій Jarovska приготований з волоських горіхів. Це напій для тих, хто зневажає межі та обмеження: ментальні, так і географічні теж.  Jarovska можна спр..."

A$AP Mob знялися в рекламі Calvin Klein»
"Вона не тільки знялася сама, але і зібрала в кадрі всю свою “музичну родину”: Діва Хайнса, соліста Blood Orange, висхідну R&B-зірку Келелу, солістку Chairlift..."

Volvo встановила унікальний білборд, який працює від удару блискавки»
"Продажі нової моделі бренду повинні були початися в звичайний для Таїланду сезон дощів, чим скористалися Volvo Car Thailand і агентство GREYnJ United, створили унікальний рек..."

У рубриці: Новини