Як залучити гостей в ресторан

11-29-2017

Як залучити гостей в ресторан b54fd699eaf64ada99eea9ab5f17a268

Отже, про що ця книга – Як залучити гостей в ресторан (рос. Как привлечь гостей в ресторан).

Про те, як залучити гостей у ресторан, у цій книзі розповідає унікальний тандем – шеф-кухар і керуючий рестораном. Автори діляться своїм досвідом вирішення “вічних” проблем ресторану: як мотивувати контактний персонал і кухарів; як збільшити обсяг продажів в ресторані і кількість запланованих візитів; як впровадити систему контролю якості страв і обслуговування. Автори діляться своїм досвідом в організації активних продажів і просування, незатратного маркетингу та управління собівартістю страв, ефективному плануванні витрат, відстеження основних економічних показників ресторану, розповідають про нові технології роботи з клубними картами, проведення акцій та спецзаходів, використання інтерактивних сервісів, роботі зі ЗМІ та створення новинних приводів.

Читай також:

Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки»
"Як домогтися успіху в залученні на веб-сайт цільових відвідувачів? Книга Розкрутка сайтів. Основи, секрети, трюки (рос. Раскрутка сайтов. Основы, секреты, трюки)  містить нео..."

Google. Минуле, сьогодення, майбутнє»
"Отже, про що ця книга – Google. Минуле, сьогодення, майбутнє (рос. Google. Прошлое, настоящее, будущее). Його знають всі. Ним захоплюються. Його лають. Ним користуються..."

Антикризовий PR і консалтинг»
"Закрийте вікна, забаррикадируйте двері, вимкніть телефон і телевізор. На вас насувається його величність `чорний піар`. Гранично відверта, жорстка (місцями навіть занадто) кн..."

PR в Інтернеті: Web 1. 0, Web 2. 0, Web 3. 0»
"У книзі дається огляд розвитку PR-комунікацій в Інтернеті від етапу Web 1.0 до етапів Web 2.0 та Web 3.0. Розповідається, як створювати, координувати, коригувати, дослідити з..."

У рубриці: Книги