Антикризовий PR і консалтинг

10-14-2017

Антикризовий PR і консалтинг e4035b81c02403a8e768035ed9a96d86Закрийте вікна, забаррикадируйте двері, вимкніть телефон і телевізор. На вас насувається його величність `чорний піар`. Гранично відверта, жорстка (місцями навіть занадто) книга – перша і дуже успішна спроба відверто поговорити не тільки про `класичні` PR-технології, але і про `підкилимні` способи боротьби з конкурентами, брудні передвиборчі технології, способи морального `вбивства` супротивників у політичному і діловому житті і про багато інших речей, які сором’язливо замовчуються. Книга рясніє прикладами з реального життя (імена дійових осіб зі зрозумілих причин змінені), практичними порадами і скандальними ситуаціями, з яких автор шукає вихід разом з читачем. Ви скажете – чесна людина такі технології застосовувати не повинен і не буде. Але життя – війна, а на війні всі засоби хороші. Отже, ласкаво просимо в світ інтриг і таємної війни!

Читай також:

PR в Інтернеті: Web 1. 0, Web 2. 0, Web 3. 0»
"У книзі дається огляд розвитку PR-комунікацій в Інтернеті від етапу Web 1.0 до етапів Web 2.0 та Web 3.0. Розповідається, як створювати, координувати, коригувати, дослідити з..."

Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету»
"Отже, про що ця книга – Метод гарбуза. Як стати лідером у своїй ніші без бюджету (рос. Метод тыквы. Как стать лидером в своей нише без бюджета). 80 % стартапів вмирають..."

Нетворкінг для інтровертів»
"Отже, про що ця книга – Нетворкінг для інтровертів (рос. Нетворкинг для интровертов). Проаналізувавши традиційні прийоми нетворкінгу, автор книги прийшла до висновку, щ..."

Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають»
"Отже, про що ця книга – Копірайтинг: як не з’їсти собаку. Створюємо тексти, які продають (рос. Копирайтинг: как не съесть собаку. Создаем тексты, которые продают)..."

У рубриці: Книги